ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Lucha Underground 24/2/2016: Νέα συμμαχία με την Taya ο Johnny Mundo


Τέσσερις αναμετρήσεις περιελάμβανε το χθεσινό (24/2) επεισόδιο του Lucha Underground με main event τον αγώνα ανάμεσα σε Johnny Mundo και Cage.


Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Vampiro και Pentagon Jr. Ο Vampiro θα μιλήσει στον "εκλεκτό" του για τις "φωνές" που άκουγε και τον οδήγησαν στη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Θα τον παρακινήσει να μη σταματήσει μπροστά σε κανένα εμπόδιο, ούτε σε αυτό της Catrina.

Πρώτος αγώνας στο show αυτός ανάμεσα σε Jack Evans και PJ Black. Ο Drago εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς και άθελα του έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Evans.

Στη συνέχεια συγκρούστηκαν οι King Cuerno και Kill Shot. Ο Cuerno εκμεταλλεύτηκε ένα αποτυχημένο 450 του αντιπάλου του και νίκησε εκτελώντας το Thril of the Hunt. Ο νικητής επιτέθηκε στον Kill Shot μετά την αγώνα μέχρι που τον διέκοψε ο Fenix.

Ακολούθησε Gauntlet ματς με τον El Texano αρχικά να κερδίζει εύκολα τον Cisco. Την ίδια τύχη είχε και ο Castro για να έρθει στο τέλος ο Chavo Guerrero. Ο βετεράνος παλαιστής με τη βοήθεια και του Castro επικράτησε του El Texano.

Λίγο πριν το main event είδαμε ένα ακόμη βίντεο με τον Pentagon Jr. να απαιτεί ένα ακόμη ματς εναντίον του Prince Puma από την Catrina. Εκείνη αρνήθηκε με εκείνον να της επιτείθεται και τελικά μαθαίνουμε ότι την επόμενη βδομάδα θα δούμε ξανά αναμέτρηση ανάμεσα σε Pentagon Jr. και Prince Puma.

Στον τελευταίο αγώνας της αναμέτρησης ο Johnny Mundo χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό αντικείμενο που του έδωσε η Taya Valkyrie και επικράτησε του Cage.

Στο τέλος του προγράμματος η Catrina ανκοινώνει στον King Cuerno ότι θα αντιμετωπίσει τον Fenix σε Ladder ματς για το Gift of Gods Championship.


Τα αποτελέσματα του Lucha Underground:
  • Ο Jack Evans νίκησε τον PJ Black
  • Ο King Cuerno επικράτησε του Kill Shot
  • Οι Chavo Guerrero και το Crew νίκησαν τον El Texano σε Gauntlet ματς
  • Ο Johnny Mundo επιβλήθηκε του Cage

Δείτε εδώ το επεισόδιο του Lucha Underground:
Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Lucha Underground 24/2/2016: Νέα συμμαχία με την Taya ο Johnny Mundo Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top