ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Lucha Underground 3/2/2016: O Rey Mysterio έφτασε!


Το δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Lucha Underground ξεκίνησε με τον Prince Puma  στα backstage να γυμνάζεται, μέχρι που τον διέκοψε ο Pentagon Jr. για να του υπενθυμίσει ότι στο αποψινό main event θα πρέπει να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τους Disciples of Death σε ένα 3 on 2 Handicap ματς.


Πρώτος αγώνας του show αυτός ανάμεσα σε Johnny Mundo και Killshot. Ο πρώην WWE Superstar εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο διαιτητής έπεσε κάτω για μερικά δευτερόλεπτα και χρησιμοποιώντας ένα αντικανονικό χτύπημα άλλαξε την εξέλιξη του αγώνα και πήρε τη νίκη.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Mundo πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στον πρωταθλητή, Mil Muertes, αλλά τον σταμάτησε ο Cage. Ο τελευταίος προκάλεσε και εκείνος τον Muertes και τελικά ξεκίνησε brawl με τον Mundo, ο οποίος στο τέλος αναγκάστηκε να τρέξει για να γλιτώσει.

Πριν τον επόμενο αγώνα, είδαμε ένα βίντεο με τον PJ Black, τον πρώην Justin Gabriel, να έρχεται σε συμπλοκή με κάποια μέλη συμμορίας μοτοσικλετιστών.

Στη συνέχεια, ο PJ Black στο ρινγκ κόντρα στον The Mack. Σε μία προσπάθεια για springboard high flying κίνηση του PJ Black, ο Mack τον σταμάτησε στον αέρα με ένα εντυπωσιακό stunner και στέφθηκε νικητής της αναμέτρησης.

Στο main event οι Pentagon Jr. και Prince Puma τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Disciples of Death σε 2 on 3 Handicap ματς. Οι Pentagon και Puma σε καμία περίπτωση δεν συνεργάστηκαν σαν ομάδα, όμως μετά από 630 Splash του Puma νίκησαν. Μετά τον αγώνα, ο Pentagon επιτέθηκε στον Puma με το backstabber. Προσπάθησε να του "σπάσει" τον ώμο, όμως ο Puma διέφυγε. 

Στο τέλος βλέπουμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μία φιγούρα να μιλάει και να λέει για το πεπρωμένο του και το διαφορετικό μονοπάτι που ακολούθησε στη ζωή του, μέχρι να αποκαλυφθεί ότι είναι ο Rey Mysterio.Αποτελέσματα Lucha Underground 3/2/2016
  • Ο Johnny Mundo επικράτησε του Killshot
  • Ο The Mack νίκησε τον PJ Black
  • Οι Prince Puma και Pentagon Jr. επιβλήθηκαν των Disciples of Death σε ένα 3 on 2 Handicap ματς

Δείτε εδώ το επεισόδιο του Lucha Underground:
Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Lucha Underground 3/2/2016: O Rey Mysterio έφτασε! Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top