ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Ο Manny Pacquiao σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με ζώα!

Ο Manny Pacquiao, ένας από τους διασημότερους πυγμάχους όλων των εποχών, παραβρέθηκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή ενός καναλιού από τις Φιλιππίνες με σκοπό να παραχωρήσει συνέντευξη. Το κανάλι είναι γνωστό με το όνομα TV5 και κατά την διάρκεια των δηλώσεών του ο πυγμάχος χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους χειρότερους κι από ζώα.

Πιο συγκεκριμένα ο 37χρονος είπε :

"Είναι κοινή λογική. Βλέπετε τα ζώα να ζευγαρώνουν με ζώα από το ίδιο φύλο; Τα ζώα είναι καλύτερα γιατί μπορούν να ξεχωρίσουν το αρσενικό από το θηλυκό. Εάν οι άντρες ζευγαρώνουν με άντρες και οι γυναίκες με γυναίκες είναι χειρότεροι και από τα ζώα".

Τα λόγια αυτά του Φιλιππινέζου προκάλεσαν ταραχή στο διαδίκτυο και αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν με επικριτικά λόγια τον πυγμάχο. Η Φιλιππινέζα κωμικός, Vice Ganda, έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter : "Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν πως μπορούν να κρίνουν τον οποιονδήποτε επειδή έχουν προσευχηθεί ή επειδή έχουν διαβάσει τη βίβλο" και παρότρυνε τους ακόλουθους της να προσευχηθούν για τον Pacquiao.


Η ηθοποιός Ariza Seguerra σχολίασε το γεγονός δημοσιεύοντας : "Είμαι τόσο εκνευρισμένη που δεν ξέρω τι να πω. Μπορεί να έχεις κάνει περήφανη την χώρα των Φιλιππίνων, αλλά με τις δηλώσεις σου δείχνεις σε όλη την χώρα πως δεν πρέπει να σε υποστηρίξει. Πιστεύω πως είσαι αμαθής και υποκριτής".

Ο πάστορας Kakay Pamaran αναφέρθηκε στον Pacquiao λέγοντας : "Έξω από το ring της πυγμαχίας ο Manny Pacquiao δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σοβαρό άτομο. Στην αρχή νόμιζα πως αστειευόταν. Τον λυπάμαι. Θα τον συμβούλευα να περάσει περισσότερο χρόνο με ομοφυλόφιλους ανθρώπους για να τους καταλάβει πραγματικά".

Ο πυγμάχος έχει ζητήσει συγνώμη για τα λεγόμενά του με αναρτήσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς που διαθέτει σε twitter και instagram, αλλά και μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο boxingscene.com, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

"Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Σε καμία περίπτωση δεν τους καταδικάζω. Έχω έναν ξάδερφο και άλλους συγγενείς που είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω πολλούς φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν καταδικάζω κανέναν. Εννοούσα πως δεν είμαι υπέρ του γάμου μεταξύ των ίδιων φύλων".Item Reviewed: Ο Manny Pacquiao σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με ζώα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top