ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Αρνήθηκε να αγωνιστεί με τον McGregor ο Edgar!

Μια είδηση που σίγουρα θα συζητηθεί βγήκε στο φως της δημοσιότητας και αφορά το UFC και δύο μαχητές του. Συγκεκριμένα στην ιστορία αυτή πρωταγωνιστούν ο Frankie Edgar και ο Conor McGregor.

Τα κακά μαντάτα για το UFC δεν έλειψαν, καθώς όπως πλέον έχει γίνει γνωστό ο Dos Anjos τραυματίστηκε και συνεπώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τον Conor McGregor.

Το UFC όταν έμαθε για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου μαχητή ανέλαβε δράση και προσπάθησε να βγάλει εις πέρας ένα οργανωμένο σχέδιο, χωρίς όμως επιτυχία. Αρχικά έκρυψε τον τραυματισμό του Anjos και παράλληλα έκανε πρόταση στον Frankie Edgar να αγωνιστεί με τον Conor McGregor.

Όπως καταλαβαίνετε όμως η συγκεκριμένη πρόταση έγινε με μυστικό τρόπο αλλά η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Αυτό διότι ο Frankie Edgar δεν δέχθηκε να αντιμετωπίσει τον Conor McGregor. Να αναφέρουμε ότι ο Ιρλανδός μαχητής είναι και παραπάνω κατηγορία σε κιλά και ο Edgar αν δεχόταν θα έπρεπε να την φτάσει για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αρνήθηκε να αγωνιστεί με τον McGregor ο Edgar! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top