ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Επίθεση σε δημοσιογράφο έκανε ο McGregor!

Ο Conor McGregor το έκανε κι αυτό. Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός πρωταθλητής του UFC επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο του TMZ.

Ένας δημοσιογράφος του TMZ έκανε το λάθος να πλησιάσει τον Conor McGregor και να προσπαθήσει να τον ρωτήσει ορισμένες ερωτήσεις.

Ωστόσο στο τέλος κατάλαβε και ο ίδιος ότι ο Ιρλανδός μαχητής του UFC δεν αστειεύεται και δεν ήταν καθόλου πρόθυμος να απαντήσει σε καμία ερώτησή του.


Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του TMZ πλησίασε τον Conor McGregor και αποφάσισε να τον ρωτήσει ορισμένες ερωτήσεις. Αρχικά η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον αντίπαλό του στο επερχόμενο UFC, Nate Diaz. Δηλαδή τον ρώτησε να του πει για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε στο παρελθόν για τον συγκεκριμένο αντίπαλό του κι έπειτα του είπε να σχολιάσει αυτό που είχε πει ότι θα νικούσε και τον Ιησού αν έπαιζαν μαζί.

Οι συγκεκριμένες ερωτήσεις όμως δεν άρεσαν καθόλου στον Conor McGregor, ο οποίος αποφάσισε να επιτεθεί λεκτικά στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο του TMZ. Συγκεκριμένα του είπε να σκάσει και να φύγει από δίπλα του. Έτσι, με αυτή του την αντίδραση έδειξε τον φανερό εκνευρισμό του.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Επίθεση σε δημοσιογράφο έκανε ο McGregor! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top