ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Mick Foley: «Είναι υποτιμημένος ο Miz»


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δει την κόντρα μεταξύ AJ Styles και Chris Jericho με τον Miz να έχει χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά ως "σάκος του μποξ" ανάμεσα στους δύο Superstars.


Ο Mick Foley στάθηκε στο γεγονός και μέσω facebook εξέφρασε τη γνώμη του για τον πρώην WWE Champion, The Miz:

"Είναι ο Miz και είναι πολύ καλός. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Miz ήταν πολύ καλός τις τελευταίες βδομάδες στο RAW. Βλέποντας το πως έχει χρησιμοποιηθεί τον τελευταίο καιρό, μου φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι υποτιμημένος και σαν παλαιστής και σαν χαρακτήρας. Σίγουρα δεν κάνει καλό το γεγονός ότι συνεχώς αναφέρεται στο ότι βρέθηκε στο main event της Wrestlemania πριν χρόνια, όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κάποιους σαν κι εμένα να αρχίσουμε να δίνουμε συγχαρητήρια στον Miz".

Ολοκλήρωσε με τα εξής:

"Χρειάστηκε να παρακολουθήσω το καινούριο βίντεο με τίτλο Daniel Bryan's Greatest Moments για να με κερδίσει ο Miz. Στο βίντεο αυτό, δεν βλέπουμε μόνο την φανταστική καριέρα του Bryan και την εξέλιξη του ως παλαιστής και χαρακτήρας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά βλέπουμε και το πόσο χρήσιμος ήταν ο Miz στο να αναδείξει τον Bryan και να δημιουργήσει για εκείνον ένα αίσθημα συμπάθειας για κάποιον που δεν έδειχνε ικανός υποψήφιος να φτάσει σε Super-Stardom επίπεδο".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Mick Foley: «Είναι υποτιμημένος ο Miz» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top