ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

«Κλείδωσε» το Μανωλάς - Μπλάνας για το No Limits 27


Ακόμη μια ενδιαφέρουσα μάχη «έκλεισε» η Γιωργία Μπιτάκου για το No Limits 27: Star Wars, που θα διεξαχθεί στις 23 Απρίλη στο Ολυμπιακό Πυγμαχίας στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Μανωλάς επιστρέφει στην διοργάνωση της promoter για πρώτη φορά μετά το 25o show για να αντιμετωπίσει τον Μάριο Μπλάνα.

Ο αθλητής του Γιάννη Κακαράκη έκλεψε τις εντυπώσεις πέρυσι στο Superkombat της Ρουμανίας. Από την άλλη, ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους προέρχεται από σπουδαία νίκη στο Colosseum κόντρα στον Robert Organesyan.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα ακράδαντα στο Giannis Manolas ,τον αθλητή του Ioannis Theofanous, γιατί εκτός από ήθος και ...
Δημοσιεύτηκε από Giorgia Bitakou B στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: «Κλείδωσε» το Μανωλάς - Μπλάνας για το No Limits 27 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top