ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Καρούσος - Εξακουστίδης στο No Limits 28!


Ακόμη καλύτερα πράγματα υπόσχεται η Γεωργία Μπιτάκου την δεύτερη δεκαετία του No Limits, κλείνοντας από τώρα, το main event για το 28ο show της διοργάνωσης.

Ο Θανάσης Καρούσος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σταύρο Εξακουστίδη. Πρόκειται για μια μάχη που είχαμε απολαύσει πριν από μερικά χρόνια στο Best Fighter. Τότε, ο Butterfly είχε νικήσει στον έξτρα γύρο τον Nirvana.

Ακόμη, η promoter του No Limits ανακοίνωσε και trials, από όπου θα βγουν οι αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν στην δεύτερη δεκαετία της διοργάνωσης.

Δείτε την ανακοίνωση:

Την ίδια μέρα που θα λάβει χώρα , η επετειακή διοργάνωση του No Limits(23 Απριλίου Ολυμπιακό Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανό...
Δημοσιεύτηκε από Giorgia Bitakou B στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Καρούσος - Εξακουστίδης στο No Limits 28! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top