ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

NXT 10/2/2016: Στο κυνήγι της Bayley

Όταν είσαι πρωταθλήτρια γίνεσαι στόχος πολλών, κάτι που έγινε φανερό στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας μετά τη νίκη της Bayley επί της Carmella, όταν βρέθηκε στο στόχαστρο μερικών από τις κορυφαίες divas του NXT.


O Baron Corbin βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Johnny Gargano στην αρχή του επεισοδίου. Ο Gargano ήταν αξιόμαχος αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από το End Of Days.

Εύκολο έργο είχαν οι Hype Bros αφού επιβλήθηκαν των Hollis και Skyler. Νίκη ενάντια στην Cameron πήρε η Alexa Bliss.

Αυτή την εβδομάδα ήταν η σειρά του Jesse Sorensen να "τζομπάρει" στον Elias Samson, που κέρδισε με Neck Breaker.

Μέσα σε φιλικό κλίμα η Bayley υπερασπίστηκε επιτυχημένα το NXT Women's Championship κόντρα στην Carmella. Η πρωταθλήτρια πήρε τη νίκη έπειτα από συνεχόμενα roll ups. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι Nia Jax και Eva Marie για να επιτεθούν στις δύο αντιμέτωπες. Αφού παράτησαν στην μπάρα εισόδου την Bayley, έφεραν στο ρινγκ την Carmella για να συνεχίσουν την επίθεση μέχρι να έρθει η Asuka που τις έκανε να αποχωρήσουν. Έπειτα ήρθε η Bayley στο ρινγκ και είχε staredown με την Asuka, η οποία αποχώρησε γελώντας.

Αποτελέσματα NXT 10/2/2016:

- O Baron Corbin κέρδισε τον Johnny Gargano
- Οι Hype Bros κέρδισαν τους Hollis & Skyler
- H Alexa Bliss κέρδισε την Cameron
- O Elias Samson κέρδισε τον Jesse Sorensen
- H Bayley κέρδισε την Carmella (παρέμεινε NXT Women's Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 10/2/2016: Στο κυνήγι της Bayley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top