ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

NXT 17/2/2016: Εκ νέου μπέρδεμα

Καταραμένη φαίνεται πως είναι η θέση του πρώτου διεκδικητή για το NXT Championship, αφού για άλλη μια φορά δε βγήκε νικητής ανάμεσα στους Samoa Joe και Sami Zayn. Νίκη-έκπληξη για τον Tye Dillinger.


Οι Enzo Amore και Colin Cassady συμμάχησαν με τους American Alpha στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου και κέρδισαν την ομάδα των NXT Champions Scott Dawson και Dash Wilder με τους Wesley Blake και Buddy Murphy.

H Deonna Porrazzo επιχείρησε να πάρει ρεβάνς από την Asuka για την ήττα τις πριν από μερικές εβδομάδες αλλά φυσικά δεν είχε καμία τύχη, αν και το πάλεψε περισσότερο από τον πρώτο τους αγώνα.

Ο Tye Dillinger έκανε την έκπληξη και πήρε τη νίκη κόντρα στον Alex Riley χάρη σε roll up.

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Samoa Joe και Sami Zayn με αποτέλεσμα να μην έχουμε πρώτο διεκδικητή για το NXT Championship για άλλη μια φορά. Μετά από σχεδόν είκοσι λεπτά αγώνα, ο Zayn εκτέλεσε το Helluva Kick και έκανε το pin αλλά γλίστρησε προς τα πίσω, με αποτέλεσμα ο Joe να κάνει ταυτόχρονα pin. Έτσι, ο διαιτητής αποφάσισε να μη δώσει νικητή για τον αγώνα.

Αποτελέσματα NXT 17/2/2016:

- Οι Enzo Amore, Big Cass & American Alpha κέρδισαν τους Dash & Dawson και Blake & Murphy
- H Asuka κέρδισε την Deonna Porrazzo
- O Tye Dillinger κέρδισε τον Alex Riley
- Ο αγώνας Sami Zayn vs Samoa Joe έληξε ισόπαλος


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 17/2/2016: Εκ νέου μπέρδεμα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top