ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

NXT 24/2/2016: Η δύναμη κι η ομορφιά κερδίζουν

H συμμαχία της Nia Jax και της Eva Marie κρίνεται επιτυχημένη μετά τη νίκη του επί των Bayley και Eva Marie στο main event. 2 Out Of 3 Falls μεταξύ Sami Zayn και Samoa Joe για τον ορισμό του πρώτου διεκδικητή σε δύο εβδομάδες. Finn Balor vs Neville στο επόμενο επεισόδιο.

Tag Team μάχη μεταξύ των American Alpha και των Blake & Murphy είχαμε στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου. Οι Jason Jordan και Chad Gable ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη έναντι των πρώην NXT Tag Team Champions.

O Apollo Crews αντιμετώπισε τον Christopher Girard που έκανε ντεμπούτο στο NXT. Ο νεοφερμένος έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του, αλλά ο Crews ήταν αυτό που κέρδισε.

Ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του Performance Center έδειξε τους NXT Tag Team Champions Scott Dawson και Dash Wilder να επιτίθενται στον Enzo Amore, πριν έρθει να τους διώξει ο Colin Cassady.

Το Bullfit δε συγκίνησε τον Tommaso Ciampa ο οποίος έκανε τον Bull Dempsey να παραιτηθεί σε λαβή υποταγής.

Ο William Regal ανακοίνωσε πως ο Sami Zayn και ο Samoa Joe θα βρεθούν αντιμέτωποι σε 2 Out Of 3 Falls Match σε δύο εβδομάδες για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το NNT Championship. Μετά το main event της βραδιάς ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα ο Finn Balor θα αντιμετωπίσει τον Neville.

Στο main event η Nia Jax και η Eva Marie συνδύασαν ομορφιά και δύναμη για να κερδίσουν την ομάδα της Bayley και της Carmella. Το pin έκανε η Eva Marie στην Carmella, αφού η Jax είχε κάνει προηγουμένως όλη τη δουλειά.

Αποτελέσματα NXT 24/2/2016:

- Οι American Alpha κέρδισαν τους Blake & Murphy
- O Apollo Crews κέρδισε τον Christopher Girard
- O Tommaso Ciampa κέρδισε τον Bull Dempsey
- Οι Eva Marie & Nia Jax κέρδισαν τις Bayley & Carmella


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 24/2/2016: Η δύναμη κι η ομορφιά κερδίζουν Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top