ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

NXT 3/2/2016: Δεν τα κατάφερε ο Apollo Crews

Αυτή τη φορά δεν μπλέχτηκαν εξωγενείς παράγοντες, αλλά ο Apollo Crews δεν κατάφερε να κερδίσει τον NXT Champion Finn Balor. Sami Zayn εναντίον Samoa Joe για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή αποφάσισε ο William Regal.


Οι Vaudevillains βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Hype Bros στον αγώνα που άνοιξε το επεισόδιο και πήραν τη νίκη με Whirling Dervish στον Zack Ryder.

Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα της με την Bayley για το NXT Women's Championship η Carmella ξεπέρασε επιτυχημένα το εμπόδιο της Emma.

Οι Enzo Amore και Colin Cassady έκαναν χαλαρή προπόνηση κόντρα σε δύο άγνωστους παλαιστές στέλνοντας το μήνυμά τους στους Scott Dawson και Dash Wilder.

O William Regal ανακοίνωσε από το γραφείο του την απόφασή του σχετικά με τον πρώτο διεκδικητή του NXT Championship. Ο General Manager του NXT αποφάσισε να θέσει αντιμέτωπους τους Sami Zayn και Samoa Joe με το νικητή να παίρνει αγώνα κόντρα στον Finn Balor.

Η Asuka πέτυχε άλλη μια νίκη στο NXT, αυτή τη φορά κόντρα στην Santana Garrett την οποία υπέταξε με Asuka Lock.

Στο main event ο Finn Balor απέδειξε γιατί είναι ο πρωταθλητής του NXT κερδίζοντας τον Apollo Crews. Στη συνέχεια ο πρωταθλητής σήκωσε τον ηττημένο και έκαναν χειραψία.

Αποτελέσματα NXT 3/2/2016:

- Οι Vaudevillains Κέρδισαν τους Hype Bros
- H Carmella κέρδισε την Emma
- Οι Enzo Amore & Colin Cassady κέρδισαν δύο άγνωστους παλαιστές
- Η Asuka κέρδισε την Santana Garrett
- O Finn Balor κέρδισε τον Apollo Crews


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 3/2/2016: Δεν τα κατάφερε ο Apollo Crews Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top