ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

«On the line»... ο τίτλος του Triple H πριν την WM;


Όπως σας ενημερώσαμε τις τελευταίες μέρες, ο Triple H θα αγωνιστεί σε ερχόμενο live event σε έναν αγώνα tag team. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο HHH θα κάνει defend τον τίτλο του WWE.

Η ιστοσελίδα του WWE ανέβασε ένα άρθρο, το οποίο ανέφερε πως ο Cerebral Assassin θα υπερασπιστεί τον τίτλο WWE World Heavyweight στο WWE March to WrestleMania. Δεν αναφερόταν το όνομα του αντιπάλου. Το άρθρο δεν δημοσιεύτηκε στα social media και όταν ο κόσμος ξεκίνησε να το διαβάζει, η εταιρεία του Κονέκτικατ το κατέβασε.

Προφανώς, η εν λόγω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε νωρίτερα από ότι είχε υπολογιστεί. Ανάμεσα στους superstars που θα συμμετέχουν στο live event είναι οι Brock Lesnar, Bray Wyatt, New Day, Sheamus και King Barrett.

Θυμίζουμε πως στο main event της WrestleMania ο Roman Reigns θα παίξει με τον Triple H για τον τίτλο, έπειτα από την νίκη του πρώτου στο Fastlane.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: «On the line»... ο τίτλος του Triple H πριν την WM; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top