ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Paul Heyman: «Δεν έχουν καμία ελπίδα οι Reigns και Ambrose»

Για λογαριασμό του πελάτη του, Brock Lesnar, έδωσε συνέντευξη στον Michael Cole ο Paul Heyman μιλώντας για το triple threat ματς του Fastlane και για τα σχέδια του "Beast Incarnate" στην Wrestlemania.


Εδώ τα highlights της συνέντευξης:

Για τον Dean Ambrose:

"Ο Lesnar θα έχει στα χέρια του τον Ambrose στο Fastlane, θα τον πάει... στην Suplex City και θα του κάνει F-5, βάζοντας τον Roman Reigns πάνω του και μετά θα βρεθεί στην Wrestlemania για να νικήσει τον Triple H για το WWE World Heavywheight Championship".

Για τα όσα συνέβησαν στην Wrestlemania 31 με το cash-in του Seth Rollins:

"Ήταν δικό μου λάθος που δεν σκέφτηκα ότι ο Seth Rollins θα εμφανιστεί και θα κάνει cash-in του συμβολαίου του Money in the Bank. Δεν θα κάνω ποτέ ξανά το ίδιο λάθος. Φέτος όμως ξέρουμε ότι πρόκειται για triple threat ματς και επίσης ξέρουμε το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. O Brock θα κερδίσει".

Για το τι θα συμβεί αν ο Brock Lesnar δεν κερδίσει στο Fastlane:

"Δεν ασχολούμαι με υποθέσεις. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Οι Roman Reigns και Dean Ambrose δεν έχουν καμία πιθανότητα απέναντι στον Brock Lesnar. Ακόμη κι αν οι δυο τους συμμαχήσουν εις βάρος του Lesnar, στο τέλος αυτό θα σημαίνει το τέλος της φιλίας τους, καθώς ένας από τους δύο θα πρέπει να προδώσει τον άλλο. Δεν μπορούν να πάνε και οι δύο μαζί στην Wrestlemania. Ο Brock θα τους χωρίσει στο Fastlane και θα τους νικήσει και στο τέλος θα πάει στην Wrestlemania για να νικήσει τον Triple H".


Item Reviewed: Paul Heyman: «Δεν έχουν καμία ελπίδα οι Reigns και Ambrose» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top