ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλο push στον Braun Strowman ετοιμάζουν στο WWE

Όλα δείχνουν ότι το "Μαύρο Πρόβατο" της Wyatt Family θα ανέβει πολύ στο πρόγραμμα του WWE στο άμεσο χρονικό διάστημα.


Οι ιθύνοντες της εταιρίας αρχικά σχεδίαζαν αγώνα του Strowman με τον Undertaker ή τον Brock Lesnar στην Wrestlemania 32, ενώ τις τελευταίες μέρες σκέφτονται να είναι εκείνος ο νικητής του Andre the Giant Memorial Battle Royal. Πάντως όπως και να 'χει, είναι βέβαιο ότι ο Strowman θα έχει σημαντική θέση στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling.

Ωστόσο, τα πλάνα της εταιρίας για τον Strowman δεν σταματούν εκεί. Ο Vince McMahon τον θεωρεί "προσωπικό του project" και θέλει να τον δει να πρωταγωνιστεί σύντομα στο main event status. Είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί, καθώς εκείνος δεν έχει δείξει ακόμη τις ικανότητες του μέσα στο ρινγκ και ότι είναι πολύ νέος για να δεχτεί ένα τόσο μεγάλο push.

Υπάρχει και η πληροφορία ότι οι άνθρωποι της εταιρίας δεν θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν πολύ αυτό το χρονικό διάστημα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ώστε να δείξει εκείνος την αξία του στα μεγάλα events που ακολουθούν και κυρίως στην Wrestlemania 32, αλλά και στο Summerslam του 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι φημολογείται ότι στο μεγάλο event του καλοκαιριού θα δούμε αναμέτρηση ανάμεσα στον Black Sheep της Wyatt Family και στον Brock Lesnar, ειδικά αν δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας του με τον Undertaker στην Mania.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Μεγάλο push στον Braun Strowman ετοιμάζουν στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top