ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Το RAW στον Shane McMahon, το SD στον Triple H;


Τεράστια πράγματα αναμένονται να γίνουν τον επόμενο μήνα στο WWE. Όπως όλα δείχνουν, πάμε για ένα ιστορικό brand split, όπως είχε γίνει στις αρχές του 2000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλάνα έχουν τον Shane McMahon να κερδίζει τον Undertaker στην WrestleMania και παράλληλα και τον έλεγχο του RAW. Ο λόγος για τον οποίο δεν συμμετείχε στο segment με τον Shane ο Triple H είναι αφενός γιατί συμμετείχε στο storyline με τον Roman Reigns. Αφετέρου, όμως, γιατί, προβλέπεται να αποκτά τον έλεγχο του Smackdown.

Στο μπλε brand ο Cerebral Assassin θα χει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με τους ανερχόμενους NXT stars.

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες ώρες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Το RAW στον Shane McMahon, το SD στον Triple H; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top