ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Οπαδός εκδιώχτηκε από το στάδιο στο χθεσινό RAW

Στο πρόσφατο επεισόδιο του Monday Night RAW που έλαβε χώρα στην πόλη του Seattle, ξεχώρισε η παρουσία του παλαίμαχου -πλέον- παλαιστή, Daniel Bryan, ο οποίος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την οριστική αποχώρηση του από την ενεργό δράση. 

Το γεγονός έχει προκαλέσει θλίψη στη συντριπτική πλειοψηφία των απανταχού φίλων του WWE, αλλά και του pro wrestling γενικότερα, ενώ σύσσωμη η βιομηχανία εμφανίστηκε συντετριμμένη στο άκουσμα της είδησης. Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, υπήρξαν και κάποιοι που...χάρηκαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Daniel Bryan στο πρόσφατο RAW, ένας οπαδός τραγουδούσε το γνωστό σύνθημα ''Na na na na goodbye'', θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ειρωνευτεί τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή και να αμαυρώσει τη στιγμή. Τελικά, ο ενοχλητικός οπαδός απομακρύνθηκε, έπειτα από παρέμβαση των ανδρών ασφαλείας του κορυφαίου promotion, οι οποίοι τον οδήγησαν εκτός σταδίου. 

Item Reviewed: Οπαδός εκδιώχτηκε από το στάδιο στο χθεσινό RAW Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top