ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Rey Mysterio εναντίον Kalisto στην Wrestlemania 32;

Τα σενάρια περί επιστροφής του Rey Mysterio δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τα τελευταία να κάνουν λόγο για comeback του βραχύσωμου παλαιστή πριν την Wrestlemania 32.


Οι φήμες πιθανότατα να έχουν κάποια βάση, καθώς ο Mysterio βρίσκεται σε διαμάχη με το AAA για το συμβόλαιο του, ενώ η συμμετοχή του στο Lucha Underground δεν τον εμποδίζει από το να αγωνιστεί σε άλλα promotions.

Αυτό που παρουσιάζει βέβαια ενδιαφέρον, εφόσον επαληθευθούν φυσικά οι φήμες, είναι ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στην Wrestlemania. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, το μυαλό όλων πάει στον Kalisto. 

Από τον τραυματισμό του Sin Cara και έπειτα, ο Kalisto δέχτηκε ένα "ανέλπιστο" push από τους ιθύνοντες του WWE, επικράτησε δύο φορές του Alberto Del Rio για το U.S Championship και σίγουρα έχει τις δυνατότητες να μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό ματς με τον βετεράνο Rey Mysterio.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Rey Mysterio εναντίον Kalisto στην Wrestlemania 32; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top