ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Rey Mysterio: «Ο Kalisto θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής»

Στο τελευταίο επεισόδιο του Lucha Underground εμφανίστηκε ο Rey Mysterio σε ένα σύντομο segment, στο οποίο ουσιαστικά τόνισε την μεταμόρφωση του, ότι πλέον απομακρύνθηκε από τις σκιές του παρελθόντος για να αποκαλυφθεί ο πραγματικός του εαυτός.


Στα πλαίσια λοιπόν της προώθησης του ντεμπούτου του στο Lucha Underground, ο Rey Mysterio μίλησε στο Channel Guide Magazine και εδώ τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

Για το τέλος της συνεργασίας του με το WWE και το νέο ξεκίνημα στο Lucha Underground:

"Ήμουν στο WWE 14 χρόνια και εξάλλου πάντα ανήκα σε μία εταιρία. Οι fans με περίμεναν να εμφανιστώ στο Lucha Underground. Η σχέση ανάμεσα στο στυλ του και στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησα να ασχολούμαι με το σπορ είναι ο τέλειος συνδυασμός. Μόλις έληξε η συνεργασία μου με το WWE, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πως θα γίνει να ρθω άμεσα".

Για τις συγκρίσεις με τον Kalisto:

"Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ζήλεια ή για μεταμέλεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον που έχει την ευκαιρία να πετύχει και θα μπορούσε να καταλήξει να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Rey Mysterio: «Ο Kalisto θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top