ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Rey Mysterio: Που θα συνεχίσει την καριέρα του;

Το ζήτημα της επιστροφής του Rey Mysterio στο WWE είναι κάτι το οποίο έχει συζητηθεί στο παρελθόν, ωστόσο τώρα υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.


Σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter, ο Konnan ανέφερε στην εκπομπή του αυτή τη βδομάδα ότι ο Rey Mysterio είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη μεγάλη εταιρία. 

Αξίζει να τονίσουμε ότι η διαμάχη του Rey με το AAA δεν έχει ακόμη καταλήξει κάπου, καθώς δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες από το promotion προς τον παλαιστή. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι αν δεν λυθεί το οικονομικό ζήτημα με το AAA, ο Mysterio θα προσπαθήσει να αποδεσμευτεί και από το Lucha Underground ώστε να επιστρέψει στο WWE.

Το μεγάλο "αγκάθι" στην υπόθεση είναι ότι ο Rey Mysterio θέλει να βρεθεί και πάλι στο WWE, αλλά ως part-timer, καθώς δεν νιώθει ότι το σώμα του μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στο full-time πρόγραμμα της εταιρίας. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του WWE νιώθουν ότι έχουν καλύψει το κενό του Mysterio με τον Kalisto, επομένως ίσως δεν πρόκειται να προσφέρουν στον βετεράνο luchador το ποσό που εκείνος θα επιθυμούσε.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Rey Mysterio: Που θα συνεχίσει την καριέρα του; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top