ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Ρεβάνς Rockhold - Weidman στο UFC 199


Παρόλο που το UFC έχει δεχθεί κριτική για τα main events του, που αποτελούν rematches προηγούμενων events, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εταιρεία του Dana White δεν είχε εναλλακτική λύση.

Τον Ιούνιο στο UFC 199 ο Chris Weidman θα συναντήσει και πάλι στο οκτάγωνο τον Luke Rockhold. Ο πρώτος ήταν ο κάτοχος της ζώνης στην κατηγορία middleweight και την υπερασπίστηκε τρεις φορές με επιτυχία, πριν την χάσει από τον Rockhold στο UFC 194. Τότε, είχε γίνει μια φανταστική μάχη.

Μια άλλη λύση ήταν να έπαιζε στο main event ο Yoel Romero, που προβλεπόταν να πάρει title shot σε ένα από τα ερχόμενα events του UFC, έπειτα από τη νίκη του κόντρα στον Jacare Souze. Ωστόσο, ο Romero θα μείνει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα εκτός UFC, μέχρι να ξεκαθαριστεί η τιμωρία του, αφού δεν πέρασε το drug test.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη κάρτα του UFC 199 αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το ντεμπούτο του CM Punk. Θα ξεκαθαριστεί το ερχόμενο Σ/Κ, αν θα αντιμετωπίσει τον Mickey Gall ή όχι (παίζει με τον Michael Jackson στο ερχόμενο UFC Fight Night).

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ρεβάνς Rockhold - Weidman στο UFC 199 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top