ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

ROH 10/12/2016: Ξέφυγε η κατάσταση

Άσχημα εξελίχτηκε το main event αυτής της εβδομάδας αφού χρειάστηκαν security για να χωρίσουν τους War Machine και τους All Night Express. Προκάλεσε τον Okada ο Moose. Επίθεση στον Dalton Castle και τα Boys έκανε ο Silas Young.


Το ένα μισό των Addiction, o Frankie Kazarian, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως είχε στο πλευρό του τον Chris Sabin και ηττήθηκε από τον πρώην παρτενέρ του τελευταίου, Alex Shelley.

O Dalton Castle ξεπέρασε το εμπόδιο του Joey Daddiego του House Of Truth. Στη συνέχεια αυτός και τα Boys δέχτηκαν επίθεση από τον Silas Young και τον Beer City Bruiser.

O Leon St. Giovanni έγινε ο τρίτος παλαιστής που πέρασε στη δεύτερη φάση του Top Prospect Tournament κερδίζοντας τον Action Ortiz.

Ο Stokely Hathaway έδωσε συνέντευξη στον Kevin Kelly εκ μέρους του Moose και προκάλεσε τον IWGP Heavyweight Champion Kazuchika Okada σε αγώνα στο ROH 14th Anniversary.

Με DQ έληξε η μάχη των War Machine με τους All Night Express για τα ROH World Tag Team Championships αφού ο Raymond Rowe πέρασε από τραπέζι τον Kenny King. Το επεισόδιο έκλεισε με τους security να προσπαθούν να χωρίσουν τις δύο ομάδες.

Αποτελέσματα ROH 10/12/2016:

- Ο Alex Shelley κέρδισε τον Frankie Kazarian
- Ο Dalton Castle κέρδισε τον Joey Daddiego
- O Leon St. Giovanni κέρδισε τον Action Ortiz
- Οι All Night Express κέρδισαν τους War Machine με DQ (οι War Machine παρέμειναν ROH World Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 10/12/2016: Ξέφυγε η κατάσταση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top