ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

ROH 14th Anniversary: "Τζόγαρε" και κέρδισε ο Lethal

Για άλλη μια φορά υπερασπίστηκε επιτυχημένα το ROH World Championship ο Jay Lethal, κερδίζοντας τους Adam Cole και Kyle O' Reilly στο επετειακό PPV για τα 14 χρόνια του Ring Of Honor στο Las Vegas. Δεν άλλαξε κάτοχο καμία ζώνη, νικητές έφυγαν οι Ιάπωνες που αγωνίστηκαν.

Με αγώνα τίτλου ξεκίνησε το PPV, αφού ο Tomohiro Ishi υπερασπίστηκε το ROH Television Championship κόντρα στους Bobby Fish και Roderick Strong, με τον τελευταίο να δέχεται το pin.

Ο BJ Whitmer έδωσε ένα καλό μάθημα στον Adam Page για το γεγονός ότι του γύρισε την πλάτη, κερδίζοντάς τον στο δεύτερο αγώνα της βραδιάς.

Ο πρώτος Ιάπωνας που αγωνίστηκε στο PPV ήταν ο Hirooki Goto, ο οποίος δεν πτοήθηκε από τα κόλπα του Dalton Castle με τα Boys και πήρε τη νίκη.

Επανένωση των Motor City Machine Guns είχαμε στον αγώνα του Alex Shelley και του Christopher Daniels αφού ο Chris Sabin παρενέβη για να βοηθήσει τον πρώην παρτενέρ του να κερδίσει.

Οι Briscoes μπορεί να είναι πιο έμπειροι σαν ομάδα, αλλά κόντρα στους Tanahashi και Michael Elgin δεν είχαν επιτυχία, παρά το γεγονός ότι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ο Moose στάθηκε δυνατό εμπόδιο για τον Kazuchika Okada αλλά ο IWGP Heavyweight Champion ήταν αυτός που επικράτησε. Στη συνέχεια αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου του δίνοντάς του το χέρι.

Επιτυχημένα υπερασπίστηκαν τα Never Openweight 6 Man Tag Team Championships του NJPW ο Kenny Omega και οι Young Bucks που κατέκτησαν πρόσφατα, κερδίζοντας τους ACH, Matt Sydal και Kushida.

Στον πιο βίαιο αγώνα της βραδιάς οι War Machine ήταν πιο αποτελεσματικοί και κέρδισαν τους All Night Express για να παραμείνουν ROH World Tag Team Champions.

Αυτή τη φορά δύο παλαιστές προσπάθησαν να πάρουν τον τίτλο του Jay Lethal, αλλά ο ηγέτης του House Of Truth δεν πτοήθηκε. Η νίκη ήρθε με διπλό Lethal Injection στον Adam Cole και τον Kyle O' Reilly.

Αποτελέσματα ROH 14th Anniversary:

- O Tomohiro Ishi κέρδισε τους Roderick Strong και Bobby Fish (παρέμεινε ROH Television Champion)
- O BJ Whitmer κέρδισε τον Adam Page
- O Hirooki Goto κέρδισε τον Dalton Castle
- Οι Michael Elgin & Tanahashi κέρδισαν τους Briscoes
- O Kazuchika Okada κέρδισε τον Moose
- Οι Young Bucks & Kenny Omega κέρδισαν τους ACH, Matt Sydal & Kushida (παρέμειναν Never Openweight 6 Man Tag Team Champions)
- Οι War Machine κέρδισαν τους All Night Express (παρέμειναν ROH World Tag Team Champions)
- O Jay Lethal κέρδισε τους Adam Cole και Kyle O' Reilly (παρέμεινε ROH World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 14th Anniversary: "Τζόγαρε" και κέρδισε ο Lethal Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top