ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ROH 17/2/2016: Έκαναν την έκπληξη Matt Sydal και ACH

Αν και αουτσάιντερ, ο Matt Sydal και ο ACH έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν τους Young Bucks στο main event του επεισοδίου. Στράφηκε εναντίον του BJ Whitmer ο Adam Page. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Top Prospect Tournament.

Ο Lio Rush ήταν ο τελευταίος παλαιστής που προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Top Prospect Tournament. Για να το κάνει αυτό κέρδισε τον Jason Kincaid.

O Will Ferrara και ο Caprice Coleman μπορεί να υστερούν σε μέγεθος αλλά κέρδισαν τους Silas Young και Beer City Bruiser. Καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε η απόσπαση της προσοχής των ηττημένων από τα Boys του Dalton Castle.

O Mark Briscoe αντιμετώπισε τον φωνακλά Tim Hughes και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο main event αν και οι περισσότεροι περίμεναν νίκη των Young Bucks, ο Matt Sydal και ο ACH συνεργάστηκαν άψογα και πήραν τη νίκη με Shooting Star Press του Sydal.

Αποτελέσματα ROH 17/2/2016:

- Ο Lio Rush κέρδισε τον Jason Kincaid
- Οι Will Ferrara & Caprice Coleman κέρδισαν τους Silas Young & Beer City Bruiser
- O Mark Briscoe κέρδισε τον Tim Hughes
- Οι Matt Sydal & ACH κέρδισαν τους Young Bucks

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 17/2/2016: Έκαναν την έκπληξη Matt Sydal και ACH Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top