ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

ROH 3/2/2016: Η εμπειρία μετράει

Η εμπειρία των Redragon σαν ομάδα τους βοήθησε στο main event προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Jay Lethal και Adam Cole. Άσκησε πίεση στον Steve Corino για να βγάλει τη μάσκα ο BJ Whitmer αλλά απέτυχε. Υπερασπίστηκε το TV Championship ο Roderick Strong.


O Roderick Strong αντιμετώπισε τον Masada, έναν παλαιστή με βάση την Ιαπωνία που ειδικεύεται στους extreme αγώνες, για το ROH Television Championship και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Έπειτα, ήρθε στο ρινγκ ο Bobby Fish και του την είπε για το γεγονός ότι δεν τον αντιμετωπίζει. Ο Strong τον αποκάλεσε "loser" και αποχώρησε από το ρινγκ.

Ο 19χρονος Colby Corino ήταν πολύ αδύναμος για να τα βάλει με τον Punisher Martinez, ο οποίος προκρίθηκε με αυτή τη νίκη στο δεύτερο γύρο του Top Prospect Tournament. Μετά τον αγώνα ο BJ Whitmer ζήτησε από τον Mr. Wrestling #3 (Steve Corino) να βγάλει τη μάσκα του αλλά εκείνος δεν το έκανε. Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον Colby αλλά ο πατέρας του δε συγκινήθηκε.

Στο main event o Jay Lethal και ο διεκδικητής του ROH World Championship Adam Cole βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου Kyle O' Reilly και τον Bobby Fish. Η ομάδα των Redragon εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και πήρε τη νίκη, αφού ο Lethal μπερδεύτηκε και έκανε Lethal Injection στον Cole.

Αποτελέσματα ROH 3/2/2016:

- Ο Roderick Strong κέρδισε τον Masada (παρέμεινε ROH Television Champion)
- O Punisher Martinez κέρδισε τον Colby Corino
- Οι Redragon κέρδισαν τους Jay Lethal & Adam Cole


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 3/2/2016: Η εμπειρία μετράει Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top