ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Sean Waltman: «Θαύμα αυτό που πέτυχε το WWE με τον Roman Reigns»

Στο 104ο επεισόδιο της εκπομπής του Jim Ross, The Ross Report, βρέθηκε ο βετεράνος Sean Waltman, γνωστός και ως "X-Pac" και μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων η συμβολή του Triple H στην κατάκτηση του τίτλου από τον Roman Reigns.


Όπως είναι γνωστό, ο Reigns στέφθηκε πρωταθλητής στην Φιλαδέλφεια, εκεί όπου ένα χρόνο πριν, στο Royal Rumble 2015 έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών όταν κέρδισε το Royal Rumble ματς. O Sean Waltman στάθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και στην προσπάθεια που έκανε το WWE στο TLC και την επόμενη μέρα, στο Monday Night RAW.

Εδώ τα όσα δήλωσε ο ίδιος:

"Το WWE έκανε θαύματα μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Βρισκόμουν στην Φιλαδέλφεια όταν ο Roman κέρδισε τον τίτλο, στο ίδιο κτίριο που τον γιούχαρε το κοινό στο Royal Rumble του 2015. Ξέρω ότι ίσως "τα ακούσω" μετά για αυτό που θα πω, αλλά το "ξύλο" που έριξε στον Triple H στο TLC παραλίγο να μη συμβεί. Ο Hunter έπρεπε να παλέψει πολύ για να το καταφέρει ώστε να δείξουν μία άλλη εικόνα του Roman Reigns. Και πράγματι, τα κατάφεραν".

Στο υπόλοιπο της συνέντευξης ο "XPac" στάθηκε στις διαφορές του σύγχρονου WWE με εκείνο πριν 15 χρόνια, ενώ χαρακτήρισε τη νίκη του επί του Razor Ramon στο RAW ως την μεγαλύτερη της καριέρας του.

Item Reviewed: Sean Waltman: «Θαύμα αυτό που πέτυχε το WWE με τον Roman Reigns» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top