ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Κυκλοφόρησε το sex tape της Sunny

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το sex tape στο οποίο πρωταγωνιστεί η άλλοτε Diva του WWE, Sunny ή κατά κόσμον Tammy Lynn Sytch. Η ταινία είναι διαθέσιμη προς θέαση στην επίσημη ιστοσελίδα της Vivid Entertainment, η οποία επιμελήθηκε την παραγωγή της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν η Sunny έβγαλε σε δημοπρασία στο e-bay το δαχτυλίδι της από την εισαγωγή της στο Hall of Fame του WWE, για το οποίο ενδιαφέρθηκε το αφεντικό της Vivid Entertainment, Steve Hirsch. Ο Αμερικανός παραγωγός εξέφρασε την επιθυμία του να διαθέσει το παχυλό ποσό των 100.000 δολαρίων προκειμένου να κάνει δικό του το δαχτυλίδι, ενώ παράλληλα πρότεινε στην 43χρονη Hall of Famer να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Παρ' όλα αυτά, η Sunny δεν δελεάστηκε και εν συνεχεία απέρριψε την πρόταση, λέγοντας ότι η αμοιβή που της πρότεινε ο Hirsch ήταν πολύ μικρή. Τελικά, όπως φάνηκε εκ των πραγμάτων, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και η πολυπόθητη -για τον Hirsch τουλάχιστον- συμφωνία έγινε πραγματικότητα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια η Sunny, η νέα πρόταση που δέχτηκε ήταν τόσο συμφέρουσα που δεν μπορούσε να την απορρίψει.

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα video-trailer της ταινίας, στο οποίο απεικονιζόταν η παλαίμαχος Diva να επιδίδεται σε hardcore σεξουαλικές δραστηριότητες. Όπως αποκαλύφθηκε όμως, τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ολοκληρωθεί πριν από ένα χρόνο και η όλη διαπραγμάτευση με τον ισχυρό άνδρα της Vivid ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο και τίποτα παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας η Sunny φοράει το δαχτυλίδι του WWE Hall of Fame, κάτι που προκαλεί εντύπωση και σίγουρα θα πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων μέσα στις επόμενες μέρες. 

Item Reviewed: Κυκλοφόρησε το sex tape της Sunny Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top