ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Shane McMahon: «Είμαστε φίλοι 25 χρόνια με τον Undertaker»


Συνέντευξη στο Michael Kay Show παραχώρησε πρόσφατα ο Shane McMahon και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του Monday Night RAW, όταν και επέστρεψε στο WWE μετά από διάστημα έξι ολόκληρων χρόνων.


Ο Shane στάθηκε στην αντίδραση του κόσμου, κάτι το οποίο του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και τόνισε ότι για εκείνον ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. 

Για το αν του έχει λείψει να αγωνίζεται στο ρινγκ, ο Shane μίλησε για την ενέργεια που υπάρχει μέσα στην αρένα και πως αυτή η ενέργεια διοχετεύεται στον εκάστοτε παλαιστή από το κοινό. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι στόχος του ήταν πάντα να τα δίνει όλα στο ρινγκ και να μην εκμεταλλεύεται απλώς το γεγονός ότι είναι γιος του Vince McMahon.

Στο τέλος της συνέντευξης ο Shane ρωτήθηκε για το αν έχει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στον Undertaker και εκείνος αστειευόμενος απευθύνθηκε στον "Deadman" λέγοντας του ότι πρέπει να χαλαρώσει και να σταματήσει να προπονείται. Αναφέρθηκε στη φιλία που τους συνδέει εδώ και 25 χρόνια και πως έχουν μοιραστεί πολλά πράγματα μαζί. Για εκείνον, ο αγώνας τους έχει μεγάλη βαρύτητα και γνωρίζει ότι πρέπει να τα προπονηθεί σκληρά προκειμένου να ικανοποίησει τον κόσμο, ενώ υπογράμμισε ότι η φιλία του με τον Taker θα περάσει σε δεύτερη μοίρα στην Wrestlemania καθώς και οι δύο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και θα παλέψουν για τη νίκη.

Item Reviewed: Shane McMahon: «Είμαστε φίλοι 25 χρόνια με τον Undertaker» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top