ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Shawn Daivari για WWE: "Δεν το πίστευα όταν μας έβγαλαν εκτός προγράμματος»


Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Shawn Daivari του Lucha Underground, ο οποίος μίλησε για τη θητεία του στο WWE, τη συνεργασία του με τον Muhammad Hassan και τη σχέση τους με τους υπόλοιπους στα backstage.

Εδώ τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

Για τον Muhammad Hassan και την σύντομη αποχώρηση του από τον χώρο του pro wrestling:

"Ο Marc (Muhammad Hassan) είχε μία πολύ συγκεκριμένη άποψη για το τι ήθελε να κάνει. Του είπαν ότι δεν μπορεί να το κάνει πια και έτσι δεν ήθελε να μείνει στον χώρο"

Για το αν ο Hassan ευθυνόταν για την κακή συμπεριφορά των υπολοίπων στα backstage απέναντι του:

"Δεν ξέρω ποια είναι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Πιστεύω ότι αν είχε εμφανιστεί τα τελευταία πέντε χρόνια στον χώρο ή στην αρχή της εποχής του TV-PG κανείς δεν θα είχε πρόβλημα. Ήταν απλώς μία κακή εποχή, καθώς ήταν μεταβατική περίοδος. Το WCW και το ECW είχαν κλείσει, ο Jim Ross είχε αντικατασταθεί από τον Johnny Ace στη διοίκηση του προσωπικού και υπήρχαν πολλά πισώπλατα χτυπήματα". 

Πως ένιωσε όταν τους απομάκρυναν από το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

"Και οι δύο στην αρχή δεν το πιστεύαμε. Πηγαίναμε πολύ καλά, είχαμε τα καλύτερα segments στο show και ήμασταν στο main event. Οι υπόλοιποι ήθελαν να δουλέψουν μαζί μας καθώς ήμασταν σε εκπληκτική τροχιά. Νόμιζα ότι θα μας κρατούσαν για λίγο εκτός τηλεόρασης και ότι μετά θα επιστρέφαμε. Ωστόσο, ο χαρακτήρας του Hassan είχε πεθάνει". 

Για το αν του έκανε εντύπωση που το WWE δεν θέλησε να επαναφέρει το gimmick του Hassan:

"Στο WWE επιμένουν σε μία απόφαση είτε είναι σωστή ή όχι. Έτσι συμπεριφέρονται οι McMahons. Όποια απόφαση και να πάρει ο Vince, την στηρίζουν. Το WWE στην πραγματικότητα δεν έχει ανάγκη κανέναν. Δεν θα είχαν πρόβλημα αν έφευγε ο Cena τώρα, όπως δεν είχαν όταν έφυγε ο Hulk Hogan ή ο Austin. Τόσο μεγάλη είναι η δύναμη του".

Item Reviewed: Shawn Daivari για WWE: "Δεν το πίστευα όταν μας έβγαλαν εκτός προγράμματος» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top