ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Επέστρεψε στη δράση ο Sin Cara

Τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους ο Sin Cara τραυματίστηκε στον ώμο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης μέχρι πρότινος.


Χθες (6/2) ο Sin Cara επέστρεψε στο ρινγκ σε live event του WWE στο San Jose σε tag team ματς μαζί με τον Kalisto κόντρα στους Los Matadores. 

Από τη στιγμή λοιπόν που επέστρεψε σε live event, λογικά θα τον δούμε άμεσα και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της εταιρίας. Ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει αυτή τη στιγμή το booking των Lucha Dragons καθώς αυτό το διάστημα ο Kalisto βρίσκεται σε feud με τον Alberto Del Rio για το U.S Championship, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί αγώνας ανάμεσα τους στο Fastlane.

Πολλοί είναι εκείνοι που ποντάρουν σε heel turn του Sin Cara και κόντρα του με τον Kalisto ακόμη και για τον τίτλο του δεύτερου. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ξεγράψουμε το ενδεχόμενο να παραμείνουν οι δυο τους ομάδα.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επέστρεψε στη δράση ο Sin Cara Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top