ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Smackdown 25/2/2016: Κυρίαρχος ο AJ Styles


Το πρώτο Smackdown μετά το Fastlane διεξήχθη χθες και σε αυτό έκανε την εμφάνιση του ο WWE Wolrd Heavywheight Champion, Triple H, ενώ για μία ακόμη φορά την παράσταση έκλεψε ο AJ Styles ο οποίος βρέθηκε στο main event σε 6 Man Tag Team ματς.



Το πρόγραμμα άνοιξε με το segment του Triple H, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο RAW μεταξύ εκείνου και του Roman Reigns, ξεκαθαρίζοντας ότι θα στφεθεί νικητής στο main event της Wrestlemania.


Πρώτος αγώνας του Smackdown ένα 8 Man Tag Team ματς με τα τέσσερα μέλη της League of Nations να συγκρούονται με τους Neville, Dolph Ziggler και Lucha Dragons. Οι heels πήραν τη νίκη μετά από Brogue Kick του Sheamus στον Neville.

Μεταφερόμαστε στα backstage, εκεί όπου ο Big Show θα διακόψει τη συνέντευξη του Kevin Owens στην Renee Young και θα τον ενημερώσει για τον αγώνα τους στο αποψινό show.



Ακολούθησε ένα πολύ σύντομο ματς ανάμεσα σε D-Von Dudley και Jimmy Uso. Με τη βοήθεια του Bubba, ο D-Von θα επικρατήσει του αντιπάλου του με ένα schoolboy.


Σειρά είχε ο αγώνας του Kevin Owens με τον Big Show. Ο Intercontinental Champion μπόρεσε να αφήσει εκτός ρινγκ τον γιγαντόσωμο αντίπαλο του για όσο χρειαζόταν και πήρε τη νίκη με count-out.


Έπειτα, είχαμε την αναμέτρηση της Becky Lynch με την Natalya. Κατά τη διάρκεια του ματς η Team BAD επιτέθηκε στην Natalya δίνοντας της τη νίκη με DQ.


Λίγο πριν το main event ο Heath Slater τέθηκε αντιμέτωπος με τον R-Truth. Ο Goldust έκανε και πάλι την εμφάνιση του και αυτή τη φορά βοήθησε τον R-Truth να φτάσει στη νίκη με ένα backslide.


Στο main event του Smackdown οι AJ Styles, Chris Jericho και Mark Henry συμμάχησαν για να κοντραριστούν με τους New Day σε ένα 6 Man Tag Team ματς. O Styles ανάγκασε σε παραίτηση τον Xavier Woods με το Calf Crusher δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.



Αποτελέσματα του Smackdown:
  • Οι Sheamus, Del Rio, Rusev και King Barrett νίκησαν τους Ziggler, Neville και Lucha Dragons
  • Ο D-Von Dudley επικράτησε του Jimmy Uso
  • Ο Kevin Owens νίκησε τον Big Show με count-out
  • Η Natalya νίκησε την Becky Lynch με DQ μετά από παρέμβαση της Team BAD
  • Ο R-Truth επιβλήθηκε του Heath Slater
  • Οι AJ Styles, Chris Jericho και Mark Henry επικράτησαν των New Day

Δείτε εδώ το Smackdown:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Smackdown 25/2/2016: Κυρίαρχος ο AJ Styles Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top