ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Κανένα sold-out στα φετινά επεισόδια του RAW μέχρι στιγμής

Παρά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στη μέση του Φεβρουαρίου, σε κανένα φετινό επεισόδιο του Monday Night RAW δεν έχει σημειωθεί sold-out.


Το RAW μέσα στο 2016 έχει διεξαχθεί σε San Antonio, Birmingham, Miami, Columbus και New Orleans, ενώ το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο περιελάμβανε την ανακοίνωση απόσυρσης του Daniel Bryan από την ενεργό δράση, έλαβε χώρα στο Seattle και πούλησε 10.000 εισιτήρια, με την αρένα να έχει χωρητικότητα 11.000.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι στο αποψινό RAW (15/2) στο Anaheim της California αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο sold-out της χρονιάς, αν και έχουν περισσέψει ακόμη και σήμερα μερικά εισιτήρια.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Κανένα sold-out στα φετινά επεισόδια του RAW μέχρι στιγμής Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top