ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Θα εμπλακεί ο Steve Austin στο Shane McMahon vs Undertaker;


Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, κάποιος μεγάλος αστέρας πρόκειται να κάνει την επιστροφή του στο WWE και να αναλάβει καθήκοντα special guest referee στη WrestleMania 32 και συγκεκριμένα στον αγώνα Shane McMahon vs Undertaker.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα τελευταία, είναι αυτό του Hall of Famer Shawn Michaels, αλλά και αυτό του σπουδαίου ''Stone Cold'' Steve Austin. Ωστόσο, η παρουσία του τελευταίου στο μεγαλύτερο event της χρονιάς για το promotion του Connecticut, εξακολουθεί να κρίνεται αμφίβολη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα για λογαριασμό γνωστού αμερικανικού μέσου, ο ''Rattlesnake'' ρωτήθηκε αν θα δώσει το ''παρών'' στην επερχόμενη WrestleMania αλλά και ποιος θα είναι ο ρόλος του, εάν τελικά λάβει μέρος. Ο Austin ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο ρινγκ ως παλαιστής, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι δεν του φαίνεται ενδιαφέρουσα η ιδέα να γίνει special guest referee σε κάποιο ματς.

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Austin:


                                             https://www.youtube.com/watch?v=ZSjiCOBA-fY

Item Reviewed: Θα εμπλακεί ο Steve Austin στο Shane McMahon vs Undertaker; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top