ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Styles και Jericho εναντίον των New Day;


Παρά το γεγονός ότι οι AJ Styles και Chris Jericho έδωσαν τρεις αγώνες ως αντίπαλοι, με κορυφαία αναμέτρηση τους εκείνη στο Fastlane, φαίνεται ότι οι άνθρωποι του WWE βλέπουν τη χημεία που υπάρχει ανάμεσα τους και αυτός είναι ο λόγος που τους βλέπουμε να αγωνίζονται τώρα ως ομάδα.


Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο Fastlane οι New Day βρέθηκαν στο ίδιο segment με την League of Nations και αυτός ήταν ο λόγος που πολλοί πίστεψαν ότι ίσως έχουμε feud ανάμεσα στα δύο stables. Αυτό δεν θεωρείται ακόμη και σήμερα απίθανο να συμβεί, όμως τώρα έχει προκύψει νέο ενδεχόμενο ενόψει της Wrestlemania.

Στο τελευταίο Smackdown οι Styles και Jericho συμμάχησαν με τον Mark Henry και επιβλήθηκαν των New Day. Ίσως λοιπόν οι ιθύνοντες της εταιρίας αποφάσισαν ότι οι δυο τους ίσως αποτελούν ιδανική επιλογή για να κοντράρουν τους tag team champions στην Wrestlemania 32.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, το WWE δεν έχει μακροπρόθεσμο πλάνο για την ομάδα των δύο βετεράνων, ωστόσο θα μπορούσαν όντως οι δυο τους να μας προσφέρουν μία εξαιρετική αναμέτρηση απέναντι στους σταθερά διασκεδαστικούς New Day, ενώ παράλληλα ο AJ Styles θα μπορούσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε ένα "χαοτικό" περιβάλλον, το οποίο αποτελεί σήμα-κατατεθέν των tag team αγώνων.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Styles και Jericho εναντίον των New Day; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top