ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Απεβίωσε ο... θρυλικός ηθοποιός Tony Burton!

Ο χώρος του Hollywood μετά τον θάνατο του Tony Burton πενθεί, καθώς μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο Tony Burton συμμετείχε σε ταινίες του Rocky και συγκεκριμένα όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν προπονητής του Apollo Creed και του ίδιου του Rocky στην πορεία. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι συμμετείχε και σε άλλες ταινίες όπως «Η Λάμψη» του Cubrick.


Η ηθοποία δεν μπήκε αμέσως στην ζωή του Tony Burton, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσπάθησε να κάνει καριέρα στην πυγμαχία χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην πορεία πήγε φυλακή για κλοπή αλλά αυτό το γεγονός δεν του κατέστρεψε τη ζωή αλλά ίσα-ισά τον έβαλε σε σωστό δρόμο.

Αυτό διότι μπήκε σε μια δραματική σχολή και στην πορεία ασχολήθηκε με την ηθοποία, όπου κι είχε επιτυχίες στην καριέρα του. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο δεν ήταν καλά στην υγεία του και έμπαινε πολύ συχνά στα νοσοκομεία. Τελικά, την περασμένη Πέμπτη (25/2) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Απεβίωσε ο... θρυλικός ηθοποιός Tony Burton! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top