ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Σοβαρός τραυματισμός για Tony Christodoulou


Άσχημα νέα για τον Έλληνα MMA Fighter καθώς υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για απροσδιόριστο διάστημα.

Ο Τόνυ Χριστοδούλου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου στη Ρωσία. Πρόκειται για ρήξη μηνίσκου στο γόνατό του, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει υποστεί χειρότερη ζημιά. Σαν αποτέλεσμα θα μπει στο χειρουργείο και θα παραμείνει εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Χριστοδούλου έδωσε δύο αγώνες στο UFC μέσα στο 2015, στους οποίους έχασε. Το επαγγελματικό του ρεκόρ είναι 12-6.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Σοβαρός τραυματισμός για Tony Christodoulou Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top