ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Total Divas 16/2/2016 : Το ρεκόρ της Nikki Bella

Το πέμπτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Total Divas είναι γεγονός και σε αυτό ξαναζήσαμε την στιγμή που η Nikki Bella έγινε η μακροβιότερη Divas πρωταθλήτρια όλων των εποχών. Όλες οι γυναίκες του WWE εμφανίστηκαν στο επεισόδιο και παλαιστές όπως ο Dolph Ziggler και ο John Cena είχαν συμμετοχή.

Παρόλο που η Nikki Bella ήταν πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ για μακροβιότερη πρωταθλήτρια δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της σωματικά. Την είδαμε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλάτη της. Ζήτησε ιατρική βοήθεια και πήρε συμβουλές από κάποιες divas της εταιρίας για το αν πρέπει να αφήσει τον τίτλο για να ασχοληθεί με την υγεία της πριν σπάσει το ρεκόρ. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η απόφασή της.


Ταυτόχρονα η Rosa Mendes μαζί με τις Alicia Fox και Paige προσπαθούσαν αν οργανώσουν μία γιορτή για το μωρό που περίμενε η Rosa. Στην αρχή όλες ήταν ενθουσιασμένες για το γεγονός, αλλά αργότερα προέκυψε ένας τσακωμός μεταξύ της Alicia Fox και της εγκυμονούσας. Οι δυο τους τα βρήκαν στο τέλος του επεισοδίου, αφού η Alicia Fox ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά της κατά την διάρκεια του εορταστικού δείπνου για το ρεκόρ της Nikki Bella.


Η Mandy Rose ζήτησε την βοήθεια της Natalya με σκοπό να εξοικειωθεί περισσότερο με το wrestling και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί από την έμπειρη παλαιστή. Έτσι κανόνισαν να συναντηθούν στο WWE Performance Center και να προπονηθούν μαζί στο ring. Η Natalya εκνευρίστηκε διότι όχι μόνο η Mandy άργησε, αλλά χαζολογούσε και όταν έφτασε στο κτίριο. Η νέα diva ζήτησε συγνώμη από την Nattie και η προπόνηση έγινε κανονικά.Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: Total Divas 16/2/2016 : Το ρεκόρ της Nikki Bella Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top