ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Total Divas 23/2/2016 : Φοβίες και προβλήματα

Στο έκτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν του Total Divas πρωταγωνίστησαν οι αδερφές Bella, η Rosa Mendes και η Paige με την Alicia Fox. Στο επεισόδιο επίσης προβλήθηκαν αποσπάσματα από τον αγώνα του John Cena με τον Seth Rollins στον οποίο ο "Champ" έσπασε την μύτη του.

Εξαιτίας του τραυματισμού αυτού είδαμε, καθ' όλη την διάρκεια του επεισοδίου, την Nikki Bella να είναι αρκετά ανήσυχη. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους της βγαίνει στην επιφάνειά, αφού αποκάλυψε πως φοβάται να μείνει μόνη της. Για τον λόγο αυτό ήθελε να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την αδερφή της, κατά την διανυκτέρευσή τους σε ένα ξενοδοχείο. Η Brie δεν την άφησε παίρνοντας το όλο θέμα στην πλάκα, ωστόσο μετά από μία κουβέντα και με την Natalya συνειδητοποίησε την σοβαρότητα της κατάστασης και έκανε μία σοβαρή συζήτηση με την αδερφή της.


Η Rosa Mendes αντιμετώπισε και αυτή κάποια προβλήματα στο επεισόδιο, μιας και θα δειπνούσε μαζί με την μητέρα της τον σύζυγό της και τον πατέρα αυτού για πρώτη φορά. Η οικογένεια της Rosa αποτελείται από πιστούς χριστιανούς και το γεγονός ότι ο άντρας της είναι άθεος προέκυψε μία μικρή αναστάτωση και οι φόβοι της Rosa επαληθεύτηκαν. 


Η Paige μαζί με την Alicia Fox πήραν μέρος σε ένα περιστατικού τσακωμού, γεγονός που έμαθα οι ιθύνοντες του WWE και επέπληξαν τις δύο divas. Έτσι, η Fox αποφάσισε να αλλάξει λίγο τον τρόπο ζωής της μιας και κοντεύει να "πατήσει" τα 30. Η Paige φάνηκε να μην σέβεται αρχικά την απόφασή της κι έτσι οι δυο τους βρέθηκαν σε αντιπαράθεση για άλλη μία φορά. Τελικά τα βρήκαν στο τέλος του επεισοδίου.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: Total Divas 23/2/2016 : Φοβίες και προβλήματα Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top