ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Total Divas 9/2/2016 : Φιλανθρωπικές ομιλίες

Το δεύτερο επεισόδιο του Total Divas για τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στις 9 του μηνός και αποτέλεσε το τέταρτο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν. Αρκετές divas βρέθηκαν στο προσκήνιο και μέρος πήραν και κάποιοι superstars, όπως οι Tyson Kidd και John Cena.

Η Eva Marie βρέθηκε ξανά με τις divas του κύριου ρόστερ και αποφάσισε να αποκαταστήσει την σχέση της με αυτές. Οι Bella Twins και η Paige αποφάσισαν να αφήσουν τους τσακωμούς με την Eva στο παρελθόν, ωστόσο η Alicia Fox δεν αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο. Μαθαίνοντας για τους τσακωμούς που είχαν προκληθεί εξαιτίας της Eva, η Mandy Rose ήρθε σε μία μικρή αντιπαράθεση με την κοκκινομάλλα. Συμφιλιώθηκαν όμως πριν το τέλος του επεισοδίου.


Η Nikki Bella μαζί με την δίδυμη αδερφή της Brie επισκέφθηκαν μία φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού "Best Buddies". Στην εκδήλωση έβγαλε λόγο η Maria Shriver, η οποία επηρέασε την Nikki Bella και την ενέπνευσε να ξεκινήσει ομιλίες για φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Αρχικά είχε πολύ άγχος για το πως θα μιλήσει, αλλά τελικά με την βοήθεια της Brie και του John Cena τα κατάφερε μία χαρά.


Παράλληλα η Alicia Fox αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στην νέα της σχέση και η Paige μαζί με την Rosa Mendes έβαλαν τα δυνατά τους για να της συμπαρασταθούν και να τη βοηθήσουν.


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο :


Item Reviewed: Total Divas 9/2/2016 : Φιλανθρωπικές ομιλίες Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top