ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Μήνυμα Ζαμπίδη για τα trials του Iron Challenge (VIDEO)

Λίγες ημέρες έμειναν για τα trials του Iron Challenge, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης kick boxing στην Ελλάδα και ο Μιχάλης Ζαμπίδης δίνει τον παλμό της εκκίνησης μιας νέας εποχής στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων και καλεί όλους τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στους διασυλλογικούς αγώνες.
Μπορείτε να δείτε το μήνυμα του Μιχάλη Ζαμπίδη εδώ
 https://www.youtube.com/watch?v=nkVkkmzYXOQ&feature=youtu.be

Τα Trials του Iron Challenge θα διεξαχθούν στις 21 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» και έχουν ως στόχο να προσφέρουν μια απόλυτη μαχητική εμπειρία για όλους με την υπογραφή του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη.
Οι αθλητές kick boxing  (K-1, LOW KICKKICK LIGHT) & boxing  μπορούν να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους μέχρι αύριο στις 21.00, στο 210 9211011.  
Τα Trials είναι ανοικτά για το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την διαδικασία επιλογής των αθλητών για το Iron Challenge και να υποστηρίξει όλους τους αθλητές, με κόστος εισιτηρίου στα 5€.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μήνυμα Ζαμπίδη για τα trials του Iron Challenge (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top