ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

tROPhy Ιανουαρίου 2016


Το tROPhy είναι μια στήλη της ιστοσελίδας μας όπου οι συντάκτες ανακηρύσσουν κάθε μήνα τον pro-wrestler του μήνα. Σε περίπτωση που θέλετε κι εσείς να γράψετε τη γνώμη σας αφήστε την στα σχόλια.tROPhy: Ιανουάριος 2016
Αριθμός συντακτών: 5

Νίκος Γκιώνης "Ο πρώτος μήνας του 2016 θα μπορούσε να έχει ονοματεπώνυμο: AJ Styles. Το μεγαλύτερο όνομα που δεν είχε υπογράψει ποτέ στο WWE έφτασε στο κορυφαίο promotion του κόσμου και προκάλεσε πανικό με το μνημειώδες ντεμπούτο του στο Royal Rumble. Φυσικά δεν ξεχνάω τον τρομερό αγώνα με το έτερο απόκτημα του WWE, τον Shinsuke Nakamura, στο NJPW Wrestle Kingdom 10 στις αρχές του μήνα. Ανυπομονώ να δω πώς θα χρησιμοποιηθεί και ελπίζω να έχει την ίδια επιτυχία που είχε τόσα χρόνια εκτός WWE."

Αλέξανδρος Ταβουλάρης "Ασυζητητί, AJ Styles. Το tROPhy του Ιανουαρίου του ανήκει δικαιωματικά. Μετά από πολλά χρόνια, το Royal Rumble του 2016 θα το θυμόμαστε επειδή τότε ο ''Phenomenal One'' πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του σε ρινγκ του WWE (τα dark matches δεν τα ''πιάνω''). Ελάχιστοι θα το θυμούνται επειδή ο Triple H αναδείχτηκε νικητής στο rumble match. Όπως έγραψε και ο συνάδελφος Νίκος πιο πάνω, το ντεμπούτο του ήταν μνημειώδες. Το κατατάσσω ανάμεσα στα κορυφαία, όπως αυτό του Chris Jericho το 1999, του Goldberg το 2003 και του Sting το 2014. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη ανταμοιβή για τους κόπους χρόνων."

Νότης Καμπέρης "Το trophy του Ιανουαρίου θα το δώσω στον Dean Ambrose. Έκανε το ματς του μήνα με τον Kevin Owens στο Royal Rumble και ήταν και η μεγάλη έκπληξη στο Royal Rumble. Για να είσαι φιναλίστ σε Royal Rumble, πρέπει να έχεις τις ικανότητες του Santino Marella. Και ο Dean τις διαθέτει!"

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας "Χωρίς δεύτερη σκέψη το βραβείο πάει δικαιωματικά στον Dean Ambrose. Σχεδόν κάθε βδομάδα main event σε RAW και Smackdown, καλύτερος αγώνας του Ιανουαρίου με Kevin Owens στο Royal Rumble και το μόνο που μένει πια είναι η κατάκτηση του WWE World Heavywheight Championship."

Reaper "Η συγκεκριμένη απονομή tROPhy δεν χρειάζεται καν σκέψη. Το βραβείο για τον πρώτο μήνα της χρονιάς πηγαίνει στο φαινομενικό AJ Styles. Πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο WWE και μάλιστα στο Royal Rumble ματς. Μπορεί να μην κέρδισε αλλά η στιγμή σίγουρα θα βρίσκεται σε συζητήσεις με τις καλύτερες στιγμές του 2016. Μην ξεχνάμε και τον αγώνα που έδωσε με τον Chris Jericho στο ακόλουθο RAW. Αυτά είναι μόνο η αρχή και περιμένουμε πολλά περισσότερα από αυτόν στο μέλλον."

Προηγούμενα tROPhies:

Νίκος Γκιώνης

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)

Νότης Καμπέρης

Dean Ambrose (Ιανουάριος 2016)

Αλέξανδρος Ταβουλάρης

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)

Reaper

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Dean Ambrose (Ιανουάριος 2016)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: tROPhy Ιανουαρίου 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top