ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Τίτλοι τέλους για την καριέρα του Tyson Kidd;


Τον περασμένο Ιούνιο, ο Tyson Kidd υπέστη έναν φρικτό τραυματισμό στον αυχένα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον του Samoa Joe. O Kidd υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακόμα και σήμερα, έπειτα από 8 ολόκληρους μήνες, δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο Καναδός παλαιστής ενδέχεται να αναγκαστεί να βάλει οριστικά τέλος στην καριέρα του στα ρινγκ, εξαιτίας του προαναφερθέντος τραυματισμού, ο οποίος, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο ίδιος, θα μπορούσε να του είχε κοστίσει ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

Οι ιθύνοντες του WWE φέρονται να μην είναι πρόθυμοι να δώσουν το ελεύθερο στον πρώην Tag Team πρωταθλητή να επιστρέψει στη δράση, αφού πλέον είναι ιδιαίτερα ευάλωτος και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να μείνει ακόμα και παράλυτος. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος Dave Meltzer, οι περισσότεροι άνθρωποι που υπέστησαν ένα τέτοιο τραυματισμό και κατάφεραν να επιβιώσουν, κατέληξαν τετραπληγικοί και καθηλωμένοι για πάντα σε αναπηρικό αμαξίδιο. 

Item Reviewed: Τίτλοι τέλους για την καριέρα του Tyson Kidd; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top