ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

UFC Fight Night 82: Έκανε την έκπληξη ο Stephen Thompson

Μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ αλλά ο Stephen Thompson δεν πτοήθηκε και έβγαλε εκτός μάχης τον Johny Hendricks από τον πρώτο γύρο του main event. Επέστρεψε στις νίκες ο Roy Nelson.

Ο Thompson χρειάστηκε 3:32 προκειμένου να κερδίσει με TKO τον πρώην Welterweight πρωταθλητή του UFC Johny Hendricks. Ο 32χρονος κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να γίνει ο πρώτος μαχητής που κέρδισε τον Hendricks με τελείωμα. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη του.

Στο co-main event o "Big Country" Roy Nelson έσπασε σερί τριών ηττών κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση τον Jared Rosholt, με τους δύο μαχητές να εισπράττουν αρκετό γιουχάρισμα από το κοινό λόγω του ελάχιστου θεάματος που πρόσφεραν.

Με ομόφωνη απόφαση κέρδισαν οι Ovince St. Preux και Joseph Benavidez τους Rafael Cavalcante και Zach Makovsky αντίστοιχα.

Ο Mika Cirkunov κέρδισε με υποταγή στο 1:28 του δεύτερου γύρου τον Alex Nicholson ενώ με ΤΚΟ στο 4:25 του τρίτου γύρου κέρδισε ο Mike Pyle τον Sean Spencer.

Στα prelims ο Mickey Gall υπέταξε σε μόλις 45 δευτερόλεπτα τον Mike Jackson και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του CM Punk στο UFC.

Αποτελέσματα UFC Fight Night 82:

Main Card

- O Stephen Thompson κέρδισε τον Johny Hendricks με ΤΚΟ στο 3:32 του πρώτου γύρου
- Ο Roy Nelson κέρδισε τον Jared Rosholt με ομόφωνη απόφαση
- Ο Ovince St. Preux κέρδισε τον Rafael Cavalcante με ομόφωνη απόφαση
- Ο Joseph Benavidez κέρδισε τον Zach Makovsky με ομόφωνη απόφαση
- O Mika Cirkunov κέρδισε τον Alex Nicholson με υποταγή στο 1:28 του δεύτερου γύρου
- Ο Mike Pyle κέρδισε τον Sean Spencer με ΤΚΟ στο 4:25 του τρίτου γύρου

Preliminary Card

- O Joshua Burkman κέρδισε τον K.J. Noons με ομόφωνη απόφαση
- Ο Derrick Lewis κέρδισε τον Damian Grabowski με TKO στο 2:17 του πρώτου γύρου
- Ο Justin Scoggins κέρδισε τον Ray Borg με ομόφωνη απόφαση
- Ο Diego Rivas κέρδισε τον Noad Lahat με ΚΟ στο 0:23 του δεύτερου γύρου
- Ο Mickey Gall κέρδισε τον Mike Jackson με υποταγή στο 0:45 του πρώτου γύρου
- Ο Alex White κέρδισε τον Artem Lobov με ομόφωνη απόφαση

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC Fight Night 82: Έκανε την έκπληξη ο Stephen Thompson Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top