ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Undertaker εναντίον Goldberg στην Wrestlemania;Εδώ και αρκετούς μήνες η επιστροφή του Bill Goldberg στο WWE είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί έντονα, ενώ το ζήτημα του αντιπάλου του Undertaker στην Wrestlemania 32 είναι κάτι που έχει απασχολήσει τους απανταχού wrestling fans τους τον τελευταίο καιρό.

Οι ιθύνοντες της μεγάλης εταιρίας ενημέρωσαν πρόσφατα ότι ο Undertaker θα τεθεί αντιμέτωπος στις 3 Απριλίου με κάποιον που δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του WWE.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί έστρεψαν την προσοχή τους σε Superstars όπως ο Sting και ο Kurt Angle, ενώ τις τελευταίες μέρες "φούντωσε" η φήμη για αγώνα ανάμεσα σε Undertaker και Goldberg στο σημαντικότερο event στον χώρο του pro wrestling.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχει κάτι να προσφέρει στους δύο θρυλικούς παλαιστές. Ο Undertaker επικρατώντας του Goldberg δεν κερδίζει κάτι, από τη στιγμή που ο Goldberg έχει απομακρυνθεί από το WWE από το 2004. Παράλληλα, ο Goldberg αν νικούσε τον Undertaker, θα έριχνε το momentum του "Deadman", ενώ ουσιαστικά θα έπρεπε να παραμείνει μετέπειτα στο WWE, ώστε να έχει νόημα η νίκη του.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη μονομάχια θα άφηνε κάποιον ασυγκίνητο, ειδικά αν υπολογίσουμε ότι οι δύο Superstars δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Undertaker εναντίον Goldberg στην Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top