ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Αποφασίστηκε ο αντίπαλος του Undertaker στη WrestleMania;

Όπως είχαμε αναφέρει τις προάλλες, οι άνθρωποι του WWE ευελπιστούσαν ότι ο John Cena θα καταφέρει να επιστρέψει στη δράση σύντομα, ώστε να μπορέσει να τεθεί αντιμέτωπος με τον Undertaker στην επερχόμενη WrestleMania. 

Οι πληροφορίες που έρχονταν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μέχρι πρόσφατα, ήθελαν τον ''Champ'' να δίνει αγώνα δρόμου προκειμένου να αναρρώσει γρήγορα και να καταφέρει να επιστρέψει πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Παρ' όλα αυτά, η επιστροφή του Cena πριν τη WrestleMania φαίνεται να είναι ανέφικτη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει ο βετεράνος παλαιστής.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ιθύνοντες του κορυφαίου promotion να αλλάξουν τα πλάνα τους, να ξεχάσουν την περίπτωση του Cena και να εξετάσουν άλλες επιλογές. Ο αντίπαλος του γερόλυκου ''Deadman'' φέρεται να έχει ήδη αποφασιστεί και σύμφωνα με αμερικανικές πηγές, δεν θα είναι κάποιος παλαιστής από το υπάρχον ρόστερ, αλλά κάποιος που είτε θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο WWE, είτε θα επιστρέψει έπειτα από πολύ καιρό. Προς το παρόν, όλα τα παραπάνω παραμένουν ανεπιβεβαίωτα, ωστόσο, η ονοματολογία ήδη δίνει και παίρνει. 

Item Reviewed: Αποφασίστηκε ο αντίπαλος του Undertaker στη WrestleMania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top