ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ZMAK Wars: Το θηρίο ξύπνησε

Το θηρίο που λέγεται pro wrestling ξύπνησε στην Ελλάδα για τα καλά με το πρώτο show του ΖΜΑΚ. 400+ θεατές παρακολούθησαν 6 αγώνες, promos, δολοπλοκίες και ότι χρειάζεται ένα wrestling show για περίπου 2,5 ώρες, ενώ παρουσιάστηκε και η ζώνη του promotion, που θα διεκδικηθεί στο επόμενο show.

Ο διοργανωτής του ΖΜΑΚ Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε το show καλωσορίζοντας τον κόσμο και μιλώντας για ένα όνειρό του, το οποίο πραγματοποιείται με το ΖΜΑΚ. Αφού δέχτηκε τα χειροκροτήματα όλων έφυγε στα παρασκήνια για να αρχίσει κανονικά το show.

Ο πρώτος αγώνας ήταν ανάμεσα στον SWAT και τον DJ Mario. Αν κέρδισε ο SWAT ο Τσουλούφης θα γινόταν ring announcer του ΖΜΑΚ, ενώ αν κέρδιζε ο DJ Mario τη θέση θα έπαιρνε η Cristin. Ο SWAT μαζί με τη SWAT Family χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα αλλά ο DJ Mario εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή που αποσπάστηκε η προσοχή του αντιπάλου του και πήρε τη νίκη με roll up. O SWAT εκνευρισμένος κάλεσε τον Πολυχρονίδη, ο οποίος του είπε πως του επιφυλάσσει μια έκπληξη για το τέλος του show.

Ο Βλαδίμηρος Μπεχλιβανίδης ήταν πολύ λίγος μπροστά στον Χασάπη ο οποίος τον έκανε να λιποθυμήσει και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Ο Big Bad Boss ήταν αφεντικό στο ρινγκ και κέρδισε τον εργαζόμενό του, Elia, ο οποίος έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν τα κατάφερε. Ο 3B ανακοίνωσε στον Elia μετά τον αγώνα πως απολύεται.

Ο Σπύρος Λούης παρουσιάστηκε στο κοινό και ζήτησε αγώνα από τον general manager Φώτη Ευαγγέλου. Ο GM του show παρουσίασε ως αντίπαλό του τον Νεκροθάφτη. Ο αγώνας έληξε με double countout αφού οι δύο δέρνονταν μέχρι τα παρασκήνια.

Ο αγώνας του Τόλη Σουβλάκου με τον Σήφη Στιβακτάκη έληξε με DQ αφού ο σύντροφος του Σήφη από την Κρήτη, ο Μανώλης Γαλιφιανάκης, παρενέβη στην αναμέτρηση και επιτέθηκε στον Σουβλάκο. Αυτό προκάλεσε την οργή του Ευαγγέλου που τους φώναξε να φύγουν από το ρινγκ του.

Οι Gemini από την Αμερική βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Κουρέα και τον Απόλλωνα. Τα εμπειρότερα αδέλφια από την Αμερική αναδείχθηκαν νικητές. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήρθε για να τους συγχαρεί και να ανακοινώσει πως στο επόμενο show με την ονομασία ZMAK Champions θα διεκδικήσουν τα ZMAK Tag Team Championships κόντρα στους Σύντεκνους από την Κρήτη. Οι νικητές του αγώνα θα αντιμετωπίσουν στο μεθεπόμενο show του ΖΜΑΚ δύο μέλη της SWAT Family.

O GM του Prime Zone Νίκος Ανδρέου αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Πολυχρονίδη πως το Prime Zone είναι Β' εθνική και έκανε παραλληλισμό με το ECW. Έπειτα δέχτηκε επίθεση από τον άντρα με το κράνος που επιτέθηκε στον Κουνούπη στο προηγούμενο Prime Zone. Ο Πολυχρονίδης ήρθε για να τον βοηθήσει και τα δύο αφεντικά έδωσαν τα χέρια.

Για να κλείσει το show, ο Πολυχρονίδης ανακοίνωσε πως στο επόμενο show θα διεκδικήσουν το ZMAK Championship οι Σπύρος Λούης, Κουρέας, Απόλλωνας, Χασάπης, DJ Mario και Νεκροθάφτης. Και οι έξι παλαιστές θα βρίσκονται στο ρινγκ και όποιος δέχεται pin θα δένεται από τον στύλο του ρινγκ μέχρι να μείνει μόνο ένας, που θα αναδειχθεί ο πρώτος πρωταθλητής του promotion.

Αποτελέσματα ZMAK Wars:- O DJ Mario κέρδισε τον SWAT
- O Χασάπης κέρδισε τον Βλαδίμηρο Μπεχλιβανίδη
- Ο Big Bad Boss κέρδισε τον Elia
- O αγώνας Σπύρος Λούης vs Νεκροθάφτης έληξε με double countout
- O Τόλης Σουβλάκος κέρδισε τον Σήφη Στιβακτάκη με DQ
- Οι Gemini κέρδισαν τους Κουρέας & Απόλλωνας

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ZMAK Wars: Το θηρίο ξύπνησε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top