ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

WrestleMania 32: Η απαρχή μιας καθολικής κυριαρχίας του Roman Reigns;

Όπως είναι γνωστό τοις πάσι εδώ και πολύ καιρό, ο Roman Reigns αποτελεί τον ''εκλεκτό'' του ισχυρού άνδρα του WWE, Vince McMahon, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του ''Powerhouse'' τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον John Cena και θα κουβαλήσει στις πλάτες του το κορυφαίο pro wrestling promotion για τα επόμενα χρόνια. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα ο Dave Meltzer κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής του Wrestling Observer Newsletter, οι ιθύνοντες του WWE θέλουν να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του Reigns, ο οποίος θα αποτελέσει τον νούμερο ένα babyface της εταιρίας από εδώ και στο εξής, όπως πιστεύεται. Ο γνωστός δημοσιογράφος επισήμανε επίσης ότι η επερχόμενη WrestleMania 32 πρόκειται να σημάνει την απαρχή της απόλυτης κυριαρχίας του Reigns.

Η άποψη που επικρατεί είναι ότι οι άνθρωποι του WWE δεν δίνουν βάση στις αντιδράσεις του κόσμου, ούτε πτοούνται από τις σφοδρές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Reigns, καθώς εκτιμούν ότι το brand name του WWE είναι τόσο ισχυρό που η εταιρία θα συνεχίσει να κρατάει τα ηνία της βιομηχανίας του pro wrestling, ανεξάρτητα με το ποιος παλαιστής θα πρωταγωνιστεί. Κάτι ανάλογο συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και με την περίπτωση του John Cena, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι αποδοκιμαζόταν παντού, κατόρθωσε να στεφθεί 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και να γίνει ο κορυφαίος αστέρας της εταιρίας. 

Item Reviewed: WrestleMania 32: Η απαρχή μιας καθολικής κυριαρχίας του Roman Reigns; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top