ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Wrestlemania 32: Ύστατη προσπάθεια του WWE να αγωνιστεί ο Rock

Παρά το γεγονός ότι έχει διαψευστεί πολλές φορές στο παρελθόν, το Daily Wrestling News επανέφερε νέα σενάρια σχετικά με τη συμμετοχή του The Rock σε αγώνα στην Wrestlemania 32.


Θυμίζουμε ότι οι πιο πρόσφατες πληροφορίες ήθελαν τον Rock στο πλευρό του Roman Reigns εναντίον του Triple H, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του έναν εκ των Vince McMahon και Shawn Michaels. 

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του WWE προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να αγωνιστεί ο Rock στο μεγαλύτερο event της χρονιάς. Αν κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, τότε οι υπεύθυνοι της εταιρίας προορίζουν για αντίπαλο του κάποιον Superstar του επιπέδου του "The Great One". Οι πιο πιθανές επιλογές αυτή τη στιγμή είναι ο Undertaker, για τον οποίο ακόμη δεν έχουν βρει αντίπαλο στο WWE, ή ο Brock Lesnar, αν τελικά δεν προχωρήσει το feud με τον Bray Wyatt.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Rock είτε συμμετέχει σε αγώνα είτε όχι, θα μπορέσει για μία ακόμη φορά να ικανοποιήσει το WWE Universe.

Item Reviewed: Wrestlemania 32: Ύστατη προσπάθεια του WWE να αγωνιστεί ο Rock Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top