ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Μετά την Wrestlemania το Payback και όχι το Extreme Rules


Τα τελευταία χρόνια το Pay-Per-View που ακολουθεί την Wrestlemania είναι το Extreme Rules. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος, καθώς οι ιθύνοντες του WWE άλλαξαν τις ημερομηνίες με το Payback να έρχεται μετά το σημαντικότερο PPV της χρονιάς.


Θυμίζουμε ότι η Wrestlemania θα λάβει χώρα στις 3 Απριλίου και τα αρχικά πλάνα ήταν να διεξαχθεί το Extreme Rules στις 24 Απριλίου και το Payback στις 22 Μαϊου. Αυτό όμως δεν θα συμβεί. 

Εν τέλει, στην ημερομηνία του Payback θα πραγματοποιηθεί το Extreme Rules και το Payback τελικά θα διεξαχθεί την πρώτη μέρα του Μαϊου και θα είναι το πρώτο PPV μετά την Wrestlemania.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει η σκέψη στην εταιρία για μείωση των PPVs και πιθανότατα αύξηση των live events στο WWE Network.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Μετά την Wrestlemania το Payback και όχι το Extreme Rules Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top