ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

WrestleMania: Roman Reigns vs Triple H με special guest referee τον Shawn Michaels;


Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από καιρό, ο Shawn Michaels είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Royal Rumble που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο βδομάδες στο Orlando. Τελικά, όπως φάνηκε, ο παλαίμαχος παλαιστής δεν θέλησε να ξαναφορέσει τις μπότες του και απέρριψε την πρόταση. 


Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας Inquisitir.com, οι ιθύνοντες του WWE επιθυμούν να ορίσουν τον 50χρονο Hall of Famer special guest referee στον αγώνα ανάμεσα στον Triple H και τον Roman Reigns για το WWE World Heavyweight championship, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει το main event της επερχόμενης WrestleMania 32.

Η ιδέα ανήκει στον ισχυρό άνδρα του κορυφαίου promotion, Vince McMahon, ο οποίος ως γνωστόν τρέφει ιδιαίτερο σεβασμό για τον Michaels. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολυαναμενόμενο show θα λάβει χώρα στο Dallas του Texas, λίγα χιλιόμετρα δηλαδή μακριά από το San Antonio, το οποίο είναι η γενέτειρα αλλά και ο τόπος διαμονής του ''Showstopper''. 

Item Reviewed: WrestleMania: Roman Reigns vs Triple H με special guest referee τον Shawn Michaels; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top